Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

 

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS „Tervezz hangjegyfüzet borítót”

Zeneiskolánk Alapítványa pályázatot hirdet hangjegyfüzet fedő- és hátlapjának a megtervezéséhez, amelyet nyomdai úton sokszorosított hangjegyfüzeteihez kíván felhasználni.

A pályamű követelménye:

-          tartalmában kapcsolódjon az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolához

-          fiatalos, vonzó képi ábrázolás

-          a füzet címkéjét is tartalmaznia kell az ábrázolásnak (ahová a nevet és az osztályt lehet írni)

-          Formátum:     

  • vagy fekvő A4-es formátum, melynek bal oldala lesz a füzet hátlapja, a jobb oldala pedig a füzet előlapja
  • vagy 2 álló A4-es formátum, egyik az előlap, másik a hátlap

-          a pályamunka bármilyen technikával készülhet (rajz, pasztell stb), elektronikus formátum esetén A4-es méretezésű .PDF, .JPG, vagy .PNG

A pályázók köre:

-          bárki pályázhat, gyermek, felnőtt egyaránt

-          egy pályázó több tervet is beadhat

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatot személyesen kell leadni A4-es borítékban, félbehajtás nélkül a Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola Titkársági irodájában, hivatali időben. A borítékra rá kell írni a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét (e-mail; telefon)

Amennyiben digitális formátumú a pályamunka, e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és nyomtatott formában is kérjük leadni a fenti módon.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 31.

Nevezési díj: nincs.

A nyertes pályázók díja: I. helyezett: 5000 Ft.           II. helyezett: 4000 Ft.  III. helyezett: 3000 Ft.

Az első 10 helyezett pályamunkát kiállítjuk iskolánkban.

A pályázat elbírálása: A beérkezett pályázatokat Gyulai Zsuzsanna festőművész és a Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola vezetősége február 15-ig értékeli, bírálja és szabadon dönt arról, hogy melyik tervet/terveket valósítja meg.

Eredményhirdetés: A nyertes pályázókat közvetlenül írásban értesítjük.

Jognyilatkozat: a pályázó (és annak törvényes képviselője) a mellékelt nyilatkozat aláírt példányával hozzájárul, hogy a zeneiskola alapítványa a pályamű felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez. A pályázó lemond a pályaművel kapcsolatos mindennemű jogi és pénzügyi követelésről. A pályázó és törvényes képviselője hozzájárul, hogy az alkotó nevét és életkorát a pályaművön és a pályamű felhasználása során nyomtatásban megjelenítse (nyilvánosságra hozza).

A pályázó (és törvényes képviselője) felelősséget vállal azért, hogy pályázatával semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, és az esetleges jogsértésből adódó kárért felelősséget vállal.

 

 

Untitled Document