Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

 

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

A Zeneiskola jelenleg kizárólag az alábbi telefonszámon elérhető:  06 30 731-8602

Nyomtatás

Zsolt Nándor Hangversenybérlet a Zeneiskolában

Kedves Szülők, Kedves Növendékek, Tisztelt Koncertlátogatók!

A Zsolt Nándor hangversenybérletet idén első alkalommal készítettük el és reméljük, hogy örömet okozunk a szép hangversenyekkel ebben a tanévben is! Célunk, hogy a család, a gyermekek koncertlátogatását rendszeressé, tervezhetővé tegyük.

A koncerteken a bérlet tulajdonosa pecsétet kap. A legtöbb pecsétet gyűjtők a tanév végén ajándékot kapnak! (A bérletszelvény leválasztható részét be kell majd dobniuk a gyerekeknek egy ládikóba a tanév végén.) Néhány bérleten kívüli koncerten is lesz lehetőség a pecsétgyűjtésre, amit az aktuális hangverseny plakátján és a honlapon, mindig jól láthatóan fel fogunk tüntetni, illetve zenetanáraink is jelezni fognak a növendékek számára.

A bérletet minden növendék a főtárgy tanárától megkapta. A bérletingyenes, azonban a koncertek költségeihez, valamint az ajándékok beszerzéséhez kérjük nagylelkű támogatásaikat Alapítványunk számára! A készpénzes adományokat elsősorban fogadják a főtárgy tanárok, valamint a titkársági iroda (nyitvatartási időben) és a porta. Támogatásaikat banki átutalással is felajánlhatják, ebben az esetben kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatban: „Bérlet támogatás”

Alapítvány az Esztergomi Városi Zeneiskola Támogatására

számlaszám:10403648-36410857-00000000           

Szép koncertélményeket kívánunk!

Untitled Document